Logotyp

Cambios logotyp är en viktig representant för vårt varumärke. Den kan ses som en symbol för ett Cambio som är redo att hjälpa till med att knyta ihop människor och information med inspirationen från nervbanor, nätverk och blodomlopp.
Storleksförhållandet mellan namn och symbol eller mellan koncernnamn och bolagsnamn/föreningsnamn får inte ändras. Det är inte heller tillåtet att ändra, beskära, förvanska eller återge logotyperna.

Färg

Cambio röd:
Pantone 3517 C/U
CMYK 0, 100, 100, 13
R=186 G=0 B=32
#BA0020

Logotyp, Cambio logopaket

Pressbilder

Bilderna får endast publiceras i samband med redaktionell text om Cambio och våra produkter. I övriga fall ska vi kontaktas för godkännande av publicering.

Peter Gille, CEO

Tomas Block, Deputy CEO & Medical Chief Officer

Jenny Styren, Chief Marketing & Communication Officer

Ylva Hennig, Head of Business Unit Sweden

Pär Holgersson, CEO Cambio Welfare Systems

Johanna Hultcrantz, Chief Product Officer

Rong Chen, VD Cambio CDS

Anne-Mette Bang, Managing Director, Denmark

Boilerplate

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer samt verksamhetssystem för kommuner. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och omsorg. Cambio är en marknadsledande leverantör i Norden med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg med målet att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner och kommuner.

Engelsk version: Cambio Healthcare Systems was founded in 1993 and has since delivered comprehensive IT solutions for healthcare organisations. Today, Cambio is an e-healthcare company providing smart, reliable and user-friendly solutions to improve healthcare and patient safety with a market leading position in the Nordics and UK presence including more than 100,000 users. We are committed to improving healthcare and patient safety.

Dansk version: Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret altomfattende IT-løsninger til organisationer i sundhedsvæsenet. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der stiller smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til rådighed, som kan forbedre behandlingen og patientsikkerheden. Cambio har opnået en førende position på markedet i Skandinavien og en god position i Storbritannien, hvilket betyder mere end 100 000 brugere. Vi gør en aktiv indsats for at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.

Tag del av våra senaste artiklar, nyheter och filmer!

Inspirera mig