Vi har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2020 i världens största medarbetarundersökning Great Place to Work.

Varje år utvärderar undersöknings- och konsultföretaget Great Place To Work mer än 10 000 organisationer för att ge dem ett mått på sin arbetsplatskultur och sin insats som arbetsgivare. I år har vi på Cambio placerat oss på topp 15-listan i kategorin ”Stora Företag 250+ medarbetare” i Sverige.

  • Vi är otroligt stolta och glada! Utmärkelsen är ett kvalitetsbevis från våra anställda, säger Camilla Norander, Head of People Success.

På Cambio arbetar vi målmedvetet med värderingarna och med att skapa en trivsam och utvecklande arbetsplats. Vi har varit certifierade av Great Place To Work sedan 2017.

  • Det som präglar den goda stämningen på Cambio är tillit och kamratskap, och en känsla av att vi åstadkommer väldigt mycket bra tillsammans. Vi arbetar med produkter som gör nytta, både för samhället och för den enskilda individen, säger Peter Gille, CEO på Cambio.
  • Precis som för så många andra är det en speciell tid för oss just nu då de flesta jobbar hemma och vi inte ses så ofta. Därför känns det extra bra att få utmärkelsen och jag hoppas att vi på Cambio kan fira tillsammans inom kort, tillägger Camilla Norander.